Tijden

Openingstijden
Rebirth Residence opent op vrijdag 12 april om 14.00 uur haar deuren en vanaf dan is iedereen van harte welkom! Op Maandag 15 april om 12.00 uur zit het Rebirth weekend er weer op en sluit de camping.

Check-in// check-out
Vrijdag 12 april 2019 // 14:00 tot 23:00
Zaterdag 13 april 2019 // 09:00 tot 20:00
Zondag 14 april 2019 // 09:00 tot 17:00

Locatie

Route/adres
Voor de gasten van de Rebirth Residence camping is een speciale route gemaakt. Deze is anders dan de route voor dagbezoekers van het festival.

Volg de gele borden met “CAMPING” om de juiste route te volgen.

Navigatie
Het navigatie adres voor de camping is:
Molenstraat 12, 5268 KE Helvoirt
Volg vanaf dit punt de gele borden met “CAMPING” om de parkeerplaats te kunnen bereiken.
Probeer zoveel mogelijk om samen te rijden, het is gezellig en een stuk beter voor het milieu!

Parkeren
Bezoekers van Rebirth Residence kunnen hun auto tegen betaling van €15 direct naast de camping parkeren. Je pakt je spullen uit de auto, en je loopt zo de camping op!

TIP: Je kunt je parkeerticket in de voorverkoop met 10% korting kopen.

Pendelbussen
Kom je liever met het Openbaar Vervoer? Geen probleem!
Onze pendelbussen rijden op vrijdag en maandag vanaf Oisterwijk Centraal Station naar de Rebirth Residence Camping.

Vrijdag 
De pendelbussen rijden tussen 13:30 en 00:30.
De bussen rijden volgens een continu rooster.

Maandag
De pendelbussen rijden tussen 07:20 en 12:20.
De bussen rijden volgens een continu rooster.

TIP: Pendelbus retourtjes zijn al verkrijgbaar in onze ticketshop!

Tussentijds vertrekken
Op zaterdag en zondag is de Molenstraat (hier ligt de parkeerplaats voor de camping aan) éénrichtingsverkeer i.v.m. de dagbezoekers van het festival.
Wil je tussentijds met de auto weg dan kan dit, echter kun je op deze dagen alleen via het dorp Haaren de Molenstraat af rijden.
Wil je weer terug naar de camping, kan je alleen via de N65 (Helvoirt) aanrijden om de Molenstraat weer op te kunnen rijden.
Er worden bij vertrek vanaf de parkeerplaats ook kaartjes uitgedeeld waarop deze routes te zien zijn.

LET OP: wanneer je tussentijds vertrekt heb je de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein weer op te mogen EN om doorgelaten te worden bij de afzetting op de Molenstraat!!!

Controle ingang
Aan de ingang wordt alles en iedereen natuurlijk streng gecontroleerd. Er zal ondermeer gecontroleerd worden op glas, scherpe voorwerpen, drugs enzovoort. Dit doen we om jouw veiligheid te kunnen garanderen!

Mind your step!
Let op! De toegangspoortjes van de camping zijn maximaal 70 centimeter breed. Dus karretjes of andere spullen mogen niet breder zijn dan 70 centimeter.

Eten & drinken
Natuurlijk mag je je eigen eten en drinken meenemen maar let wel op! In totaal mag je 3 liter non-alcoholisch of zwak alcoholisch (onder de 15%) per persoon meenemen.
Dit kan alleen als je de eerste keer bij de camping arriveert, nadat je je polsbandje hebt ontvangen is het niet meer mogelijk om nogmaals drank mee te nemen.
Alles moet in gesealde plastic flessen en/of blikjes zitten. Glazen flessen en sterke drank zijn niet toegestaan. Hier zal bij de ingang streng op gecontroleerd worden. Let op want ingenomen drank wordt niet geretourneerd of vergoed!

Gratis drinkwater
Bij elke bar op de camping of op het festivalterrein kun je water kopen. Er zijn voldoende drinkwaterpunten verspreid over het terrein waar je jouw plastic flesje of beker gratis kan bijvullen. Bij de EHBO-post is ook gratis water verkrijgbaar.

Zero tolerance
Rebirth Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor camping en het festival!

Kampeerplek
Volg zodra je de camping oploopt de aanwijzingen van de stewards op. De stewards zullen een kampeerplek aanwijzen voor jou en je vrienden. Zijn er vrienden die later willen aansluiten bij jullie groep, zorg dan dat je zijn/haar tent al bij je hebt of geef aan de steward aan dat er voor hem of haar nog ruimte beschikbaar moet blijven!

Vriendenplek
Heb je een vriendenplek geboekt, dan meld je je bij de Vriendenplekbalie net naast de entree.
Meld je hier met je identiteitskaart. Een steward zal meelopen om jullie de vriendenplek aan te wijzen.

Partytent & stoelen
Uiteraard is een partytent toegestaan, maar maak het niet te gek. Denk ook aan je buren en gun iedereen zijn plekje.

Speakers
Natuurlijk willen we met zijn alle het festivalseizoen lekker aftrappen maar denk in de nachtelijke uren ook aan je buren die misschien wel willen slapen.
Een kleine bluetooth speaker is toegestaan, deze mag maximaal op 10 meter afstand te horen zijn. Grote installaties zijn niet toegestaan en worden in beslag genomen.

Afval
Wanneer je de camping verlaat, dien je al je persoonlijke bezittingen mee te nemen. Het is niet toegestaan om je tent of andere spullen achter te laten als oud vuil. Wees netjes en ruim je afval op. Vergeet niet om zelf een vuilniszak mee te nemen.

Barbecueën
Barbecueën is toegestaan op de speciale barbecueplaatsen op het terrein. Elke groepsplek krijgt een eigen tegel om op te barbecueën, gebruik deze tegel ook, want barbecueën zonder barbecue tegel is niet toegestaan.

Kampvuur
Een kampvuur is heel gezellig, maar helaas niet toegestaan vanwege het risico op brand.

Polsbandje
Iedereen krijgt een speciaal Rebirth Residence polsbandje waarmee je het hele weekend toegang hebt tot de camping en het festivalterrein. Je kan de camping alleen op en af tijdens de check-in tijden. Het verlaten van de camping buiten deze tijden is alleen toegestaan met je campingspullen,  dit betekent dat je polsbandje wordt afgeknipt en je dan niet meer terug kunt naar de camping en of het festivalterrein.

Munten & pinnen
Tijdens Rebirth reken je bijna alles af met munten. Munten zijn vanaf vrijdagmiddag te verkrijgen op de camping of koop je vooraf via de online ticketshop. De munten zijn het gehele weekend geldig, zowel op de camping als op het festivalterrein.

Je kunt munten zowel met cash als PIN betalen. Extra cash geld opnemen is niet mogelijk. Hiervoor kun je terecht bij de lokale pinautomaat van de Rabobank in Haaren (Monseigneur Bekkersplein 7 of Helvoirt (Vincent van Goghstraat 2).

LET OP: dit is alleen mogelijk tijdens de check-in tijden van de camping.

Lockers
Op de camping is er de mogelijkheid om een locker te huren. Hiermee kun je persoonlijke zaken veilig opbergen. Je locker is 24 uur per dag toegankelijk. Een locker huren kost € 12,00 en €5,00 borg. De borg krijg je terug na inlevering van de sleutel.

Merchandise stand
Tijdens de pre-party op vrijdag staat er een officiële Rebirth merchandise stand. Scoor hier als eerste de nieuwste items uit de Rebirth collectie!

Openingstijden:
Vrijdag 18:00 uur tot 01:00 uur
Zaterdag 12:00 uur tot 00:00 uur
Zondag van 13:00 uur tot 23:00 uur

Douches
Voor de Rebirth Residence wordt een groot badhuis gebouwd. Deze ruimte zal verwarmd worden zodat je na het douchen niet in de kou hoeft te staan. Tussen 07:00 en 08:00 uur is het gratis, daarna kost het 1 munt.
Let op! Er gelden speciale openingstijden voor de douches:
Vrijdag: 16:00 – 02:00
Zaterdag: 07:00 – 16:00 // 22:00 – 02:00
Zondag: 07:00 – 16:00 // 21:00 – 01:00
Maandag: 06:00 – 11:00

In het badhuis komen stroompunten voor je scheerapparaat of föhn, ook zullen er voldoende spiegels aanwezig zijn.

Mobile phone charger
Is je batterij bijna leeg en wil jij zo snel mogelijk weer in contact staan met je vrienden? Huur dan een kleine usb oplader bij de camping store of op het festivalterrein bij het charge-it point.
Je betaalt hier met munten, ook wordt er een kleine borg gevraagd die je na inlevering weer terugkrijgt.

Camping Store by: Tentenzo
Op de camping is een camping store aanwezig voor je noodzakelijke boodschappen. De openingstijden zijn als volgt:

Vrijdag: 14.00 – 02.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 03.00 uur
Zondag: 08.00 – 01.00 uur
Maandag: 08.00 – 12.00 uur

Hier kun je van alles inslaan, zoals tenten, slaapzakken luchtbedden, stoeltjes, kussens, etc.
Voor meer informatie en pre-orders klik op de button!

Food area
In de food area vind je een divers aanbod van maaltijden, in de ochtend kun je er terecht voor sandwiches, stokbroodjes, uitsmijters, fruit en natuurlijk jouw kopje koffie of thee.
In de avond na een dag feesten kun je hier nog terecht voor diverse snacks zoals pizza, patat en hamburgers.

Luchtbed opblazen
Heb jij geen zin om je luchtbed op te blazen? Of heb geen pomp bij je? Dan kun je je luchtbed opblazen bij het air en electric punt.

Elektriciteit
Op de kampeervelden is geen stroom aanwezig.
In het badhuis is natuurlijk wel stroom beschikbaar om je föhn, stijltang of scheerapparaat te gebruiken.

Lost & Found
Mocht je spullen verloren zijn of heb je iets van iemand anders gevonden? Dan kun je dit aangeven bij het Rebirth Residence infopoint.
Misschien is het al gevonden en kun je het weer meenemen, zo niet dan laat je hier je gegevens achter en zorgen wij dat als je spullen gevonden zijn ze weer bij jou terecht komen.

Huisdieren
Huisdieren zijn helaas niet welkom op de Rebirth Residence camping en op het festival. We hebben al genoeg party animals!

Wat mag ik WEL

meenemen naar de Rebirth Residence camping

 • Partytent
 • campingstoelen- en tafeltjes (max 80×80 cm)
 • Koelboxen en piepschuimboxen
 • Landen vlaggen
 • Kleine bluetooth speaker (maximaal op 10 meter te horen)
 • Eten en drinken (in plastic, blik of karton): Je mag in totaal 3 liter non-alcoholisch of zwak alcoholisch (onder de 15%) per persoon meenemen.
  (LET OP: Geopende flessen en zelfgemaakte mixen zijn niet toegestaan)
 • Spuitbussen voor bijvoorbeeld deodorant of haarlak (alleen toegestaan op de Rebirth Residence camping en niet op het festivalterrein)
 • Elektrische apparaten zoals: tandenborstel, föhn, stijltang, scheerapparaat etc.
 • Wegwerp barbecues (40×40 cm.) en kleine gasflesjes (max. 250 gram)

Wat mag ik NIET

meenemen en wordt in beslag genomen

 • Caravans, campers, auto’s, aanhangwagens etc.
 • Aggregaten, generatoren, verlengkabels, haspels etc.
 • Grote BBQ’s
 • Gasflesjes boven de 250 gram
 • Elektrische apparaten zoals tosti-ijzers, koelkasten
 • Bankstellen of ander meubilair
 • Grote muziekinstallaties of speakers
 • Drones, laserpennen, lucht/stadion hoorn
 • Sterke drank boven 15% alcohol
 • Glazen flessen of andere scherpe voorwerpen
 • Vuurwerk, open vuur, fakkels etc.
 • Scherpe messen en ander gereedschap
 • Confetti shooters, serpentines etc.
 • Gemotoriseerde voertuigen
 • Drugs / verdovende middelen
 • Selfiesticks
 • Droog ijs en lachgaspatronen, -flessen of -ballonnen
 • Graffiti, verf, etc.
 • Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs
 • Promotiematerialen zoals stickers, poster of flyers