TIJDEN

Onze REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 12 april om 09:00 uur haar deuren en vanaf dan is iedereen van harte welkom! Op maandag 15 april om 12:00 uur zit het REBiRTH Festival weekend er weer op en sluit de camping.

CHECK-IN // CHECK-OUT TIJDEN

Vrijdag 12 april 2024 // 09:00 tot 23:00
Zaterdag 13 april 2024 // 09:00 tot 20:00
Zondag 14 april 2024 // 09:00 tot 17:00
Maandag 15 april 2024 // tot 12:00

MINIMUM LEEFTIJD

Vanaf REBiRTH Festival 2024 is de minimum toegangsleeftijd vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldig ID-kaart, paspoort of rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Door het bezoeken van de REBiRTH Residence camping gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de huisregels.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de REBiRTH Residence camping? Neem dan contact op via service@rebirth-residence.nl of via onze Facebook Messenger.

TICKETS

Tickets voor REBiRTH Festival 2024 zijn nu verkrijgbaar! Klik hier om jouw ticket REBiRTH Festival 2024 te verzekeren. Heb je een vraag over je ticket? Kijk in onze FAQ voor het antwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic.

LOCATIE

De REBiRTH Residence camping bevindt zich direct naast het REBiRTH Festival terrein.

PARKEREN

Er is een speciale parkeerplaats voor bezoekers van de REBiRTH Residence camping. Stel je navigatie in op: Molenstraat 28, 5268 KE Helvoirt. Volg vanaf dit punt de borden met ‘CAMPING’ erop om de parkeerplaats te kunnen bereiken. Probeer zoveel mogelijk om samen te rijden, het is gezellig en een stuk beter voor het milieu! Camping parkeerticket koop je gemakkelijk in de ticketshop.

PENDELBUSSEN

Kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem! Vanaf NS Station ‘s-Hertogenbosch rijden er pendelbussen op vrijdag en maandag naar de REBiRTH Residence camping. Pendelbustickets koop je gemakkelijk in de ticketshop.

Lees hier meer over reizen naar en de bereikbaarheid van de REBiRTH Residence camping.

ENTREE

Aan de ingang wordt alles en iedereen natuurlijk streng gecontroleerd. Er zal onder meer gecontroleerd worden op glas, scherpe voorwerpen, drugs enzovoort. Dit doen we om jouw veiligheid te kunnen garanderen!

Let op! De toegangspoortjes van de camping zijn maximaal 70 centimeter breed. Dus karretjes of andere spullen mogen niet breder zijn dan 70 centimeter.

ZERO TOLERANCE

REBiRTH Events conformeert zich aan het zero tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor camping en het festival!

ETEN & DRINKEN

Het is toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen naar de REBiRTH Residence camping. Maar let op; in totaal mag je 3 liter aan drinken meenemen, non-alcoholisch of zwak-alcoholisch (onder de 15%) per persoon. Ook moet alles in gesealde plastic flessen en/of blikjes zitten. Glazen flessen en sterke drank zijn niet toegestaan. Ingenomen drank wordt niet geretourneerd of vergoed.

Je mag alleen drank meenemen bij de eerste keer dat je REBiRTH Residence camping betreed, nadat je je polsbandje hebt ontvangen is het niet meer mogelijk om nogmaals drank mee te nemen.

TUSSENTIJDS VERTREKKEN

Met een polsbandje van de camping is het mogelijk om tussentijds de REBiRTH Residence camping te verlaten en weer terug te keren. Je kan de camping alleen op en af tijdens de check-in tijden. Het verlaten van de camping buiten deze tijden is alleen toegestaan met je campingspullen,  dit betekent dat je polsbandje wordt afgeknipt en je dan niet meer terug kunt naar de camping en of het festivalterrein. Let op: Wanneer je tussentijds vertrekt heb je de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein weer op te mogen EN om doorgelaten te worden bij de afzettingen.

Op zaterdag en zondag is de Molenstraat (hier ligt de parkeerplaats voor de camping aan) éénrichtingsverkeer i.v.m. de dagbezoekers van het festival. Wil je tussentijds met de auto weg dan kan dit, echter kun je op deze dagen alleen via het dorp Haaren de Molenstraat af rijden. Wil je weer terug naar de camping, kan je alleen via de N65 (Helvoirt) aanrijden om de Molenstraat weer op te kunnen rijden.

BETAALWIJZEN

Tijdens REBiRTH Festival reken je bijna alles af met munten. Munten zijn vanaf vrijdagmiddag te verkrijgen op de camping of vooraf te koop via de online ticketshop. De munten zijn het gehele weekend geldig, zowel op de camping als op het festivalterrein. Op het campingterrein kun je enkel met PIN betalen, op het festival terrein is het ook mogelijk om met CASH tokens te kopen.

MERCHANDISE

Op het festival terrein staat een officiële REBiRTH merchandise stand. Scoor hier als eerste de nieuwste items uit de REBiRTH collectie!

CAMPING STORE

Op de camping is een camping store aanwezig voor je noodzakelijke boodschappen. In deze camping store kun je van alles inslaan, zoals eten, drinken, tenten, slaapzakken, luchtbedden, stoeltjes, kussens, etc.

LOCKERS

Op de camping is er de mogelijkheid om een locker te huren. Hiermee kun je persoonlijke zaken veilig opbergen. Je locker is 24 uur per dag toegankelijk.

PERS/MEDIA

Heb je vragen over een persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie?
Neem contact op via media@rebirth-festival.nl.

OVERIGE VRAGEN

Check onze FAQ voor alle veel gestelde vragen!