Badhuis

Iedereen houdt van een frisse douche, dus bouwen wij op onze REBiRTH Residence camping een groot badhuis met voldoende douches en toiletten. De ruimte zal volledig verwarmd zijn, zodat je na jouw warme douche niet in de kou hoeft te staan. Tussen 07:00 en 08:00 zijn de douches gratis, daarna kosten ze 1 munt.

Openingstijden:
Vrijdag: 16:00 – 02:00
Zaterdag: 07:00 – 16:00 / 22:00 – 02:00
Zondag: 07:00 – 16:00 / 21:00 – 01:00
Maandag: 06:00 – 11:00

Camping shop

Te weinig bier meegenomen? Zin in een snack? Bezoek onze campingwinkel! Net je luchtbed opgepompt en blijkt deze toch lek te zijn? Kussen vergeten? Of wil je gewoon je tent upgraden? De campingwinkel is jouw ‘place to be’. Hier vind je alle noodzakelijke boodschappen!

Openingstijden:
24 uur

BBQ Area

Laat je BBQ skills zien en grill de beste burgers op een van onze barbecues op de REBiRTH Residence camping! Breng je eigen stukje vlees mee en begin een BBQ party!

Er zijn ook BBQ Pakketten te koop in onze ticketshop!

Openingstijden: 
Vrijdag: 14:00 – 22:00
Zaterdag: 10:00 – 22:00
Zondag: 10:00 – 22:00

Food area

In de food area hebben wij een ruim aanbod aan diverse maaltijden. Start je dag met een verse smoothie, een vers belegd broodje of wat fruit. Na een dag feesten zal het assortiment bestaan uit onder andere pizza, hamburgers en friet!

Lounge area

Toe aan wat rust? Relax onder een van onze shelters op het camping terrein!

Tokens & withdrawing cash/ATM’s

Alles op de REBiRTH Residence Camping dient betaald te worden met munten. Munten kun je kopen op zowel het camping, als het festivalterrein. Munten kunnen vooraf ook al worden aangeschaft in de ticketshop. De munten zullen het gehele weekend geldig zijn, zowel op de camping als op het festivalterrein.

EHBO

Ongelukje gehad? Over een banaan gegleden? Of bezit je over een gebroken hart? Vind je weg naar de EHBO. Zij staan dag en nacht beschikbaar om je met de beste zorg te kunnen helpen!

Mobile Charge Point

Telefoon leeg? Geen probleem! Huur een draadloze oplader in de campingwinkel of bij het ‘Charge-It Point’ op het festivalterrein.

Air & Electricity Point

Geen zin om je luchtbed op te blazen? Of geen pomp meegebracht? Blaas je luchtbed op bij ons Air & Electricity Point!

Information Point

Wanneer je een vraag, opmerking of suggestie hebt kun je deze aangeven bij het informatiepunt. Ook worden hier alle gevonden voorwerpen verzameld.

Lockers

Op het campingterrein is er de mogelijkheid om lockers te huren. Hier kun je je waardevolle bezittingen veilig opbergen. Je locker is 24 uur per dag te bezoeken. Het huren van een locker kost €15,00 en €5,00 borg ter plaatse en kan ter plekke maar ook in onze ticketshop gekocht worden!

Lost & found

Iets van een ander gevonden of ben je iets kwijt geraakt? Bij het Rebirth Residence Information Point verzamelen we alle gevonden voorwerpen.