Badhuis

Iedereen houdt van een frisse douche, dus bouwen wij op onze REBiRTH Residence camping een groot badhuis met voldoende douches en toiletten. De ruimte zal volledig verwarmd zijn, zodat je na jouw warme douche niet in de kou hoeft te staan. Tussen 07:00 en 08:00 zijn de douches gratis, daarna kosten ze 1 munt.

Openingstijden:
Vrijdag: 16:00 – 02:00
Zaterdag: 07:00 – 16:00 / 22:00 – 02:00
Zondag: 07:00 – 16:00 / 21:00 – 01:00
Maandag: 06:00 – 11:00

Camping shop

Te weinig bier meegenomen? Zin in een snack? Bezoek onze campingwinkel! Net je luchtbed opgepompt en blijkt deze toch lek te zijn? Kussen vergeten? Of wil je gewoon je tent upgraden? De campingwinkel is jouw ‘place to be’. Hier vind je alle noodzakelijke boodschappen!

Openingstijden:
24 uur

Wil je zeker zijn van je benodigdheden?

BBQ Area

Laat je BBQ skills zien en grill de beste burgers op een van onze barbecues op de REBiRTH Residence camping! Kan jezelf niet zo goed bakken? Geen probleem! Op vrijdag zijn onze BBQ masters er om je te helpen. Breng je eigen stukje vlees mee en begin een BBQ party!

Openingstijden: 
Friday: 14:00 – 22:00
Saturday: 10:00 – 22:00
Sunday: 10:00 – 22:00

Food area

In de food area hebben wij een ruim aanbod aan diverse maaltijden. Start je dag met een verse smoothie, een vers belegd broodje of wat fruit. Na een dag feesten zal het assortiment bestaan uit onder andere pizza, hamburgers en friet!

Lounge area

Toe aan wat rust? Relax onder een van onze shelters op het camping terrein! Praat wat bij met je vrienden, of maak nieuwe vrienden.

Tokens & withdrawing cash/ATM’s

Alles op de REBiRTH Residence Camping dient betaald te worden met munten. Munten kun je kopen op zowel het camping, als het festivalterrein. Munten kunnen vooraf ook al worden aangeschaft in de online ticket shop. De munten zullen het gehele weekend geldig zijn, zowel op de camping als op het festivalterrein.

Munten kun je kopen met cash of met je pinpas. Op het campingterrein is het niet mogelijk om geld op te nemen. Wanneer je dit wil, dien je gebruik te maken van de bankautomaat in Haaren (Monseigneur Bekkersplein 7, Haaren).

EHBO

Ongelukje gehad? Over een banaan gegleden? Of bezit je over een gebroken hart? Vind je weg naar de EHBO. Zij staan dag en nacht beschikbaar om je met de beste zorg te kunnen helpen!

Mobile charge point

Telefoon leeg? Geen probleem! Huur een draadloze oplader in de campingwinkel of bij het ‘charge-it point’ op het festivalterrein.

Air & Electricity point

Geen zin om je luchtbed op te blazen? Of geen pomp meegebracht? Blaas je luchtbed op bij ons air & electricity point!

Information point

Wanneer je een vraag, opmerking of suggestie hebt kun je deze aangeven bij het informatiepunt. Ook worden hier alle gevonden voorwerpen verzameld.

Lockers

Op het campingterrein is er de mogelijkheid om lockers te huren. Hier kun je je waardevolle bezittingen veilig opbergen. Je locker is 24 uur per dag te bezoeken. Het huren van een locker kost €12,00 en daarnaast vragen we een borg van €5,00. De borg ontvang je terug wanneer je de kluissleutel terug bij ons hebt ingeleverd.

Lost & found

Iets van een ander gevonden? Breng het naar het REBiRTH Residence informatie punt. Of ben je iets kwijt geraakt? Check bij het informatiepunt of wij het al gevonden hebben, of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen berichten wanneer je voorwerp gevonden is.