Badhuis

Iedereen houdt van een frisse douche, daarom bouwen we op onze REBiRTH Residence camping een groot badhuis met voldoende douches en toiletten. Deze ruimte wordt verwarmd, dus wees niet bang dat je na je warme douche in de kou komt te staan!

Camping shop

Niet genoeg bier meegenomen? Zin in een hapje? Bezoek onze Camping Shop! Heb je net je luchtbed opgeblazen en blijkt het plat te zijn? Kussen vergeten? Of wil je gewoon je tent upgraden? De Camping Shop is jouw place to be.

BBQ Area

Pronk met je BBQ-skills en grill de lekkerste burgers op een van onze barbecues op het REBiRTH Residence Camp! Breng je eigen vlees mee of koop een BBQ pakket in onze ticketshop en start een BBQ-feestje!

Food area

Het eetgedeelte heeft een breed scala aan maaltijden. Je kunt er een broodje, stokbrood, broodje ei, fruit eten en natuurlijk een kopje koffie of thee om je dag goed te beginnen. Na een dagje feesten kun je in onze food area terecht voor diverse snacks, zoals: pizza, hamburger of friet.

Lounge area

Wanneer je behoefte hebt aan rust, ontspan dan in een van de shelters op het kampeerterrein! Hang rond met je vrienden of ontmoet nieuwe mensen. Laad een beetje op en je voelt je daarna als herboren!

 

Munten

Alles op de REBiRTH Residence Camping moet met munten betaald worden. Munten zijn zowel op de camping als op het festivalterrein te koop. De munten zijn het hele weekend geldig, zowel op de camping als op het festivalterrein.

EHBO

Au! Heb je jezelf pijn gedaan? Of wil je je gebroken hart herstellen? Uitgegleden over een banaan? Ga dan naar de EHBO die dag en nacht voor je klaar staat. Zij zullen je de beste zorg geven zodat je zo snel mogelijk weer op het heilige terrein bent.

Mobiel opladen

Telefoon leeg? Geen zorgen! Huur een powerbank bij de campingwinkel of bij de ‘Charge-It Point’ op het festivalterrein.

Air & Electricity point

Geen zin om zelf je luchtbed op te blazen? Of heb je geen pomp meegenomen? Je kunt je luchtbed opblazen bij de Air & Elektricity Point!

Informatiepunt

Heb je een dringende vraag, opmerking of suggestie? Ben je je spullen kwijt of heb je iets gevonden? Ga naar ons Informatiepunt, zij geven je alle nodige informatie en helpen je verder!

Openingstijden:
Vrijdag: 13:30 – 04:00
Zaterdag: 07:00 – 16:00 / 22:00 – 04:00
Zondag: 07:00 – 16:00 / 22:00 – 02:30

Lockers

Op de camping kun je een locker huren. Hierin kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen. Je locker is 24 uur per dag beschikbaar.