Voor je het weet is de lente alweer hier. We kunnen het al bijna proeven! De warme voorjaarszon, de blaadjes aan de bomen, het gras onder je voeten en de adrenaline die door je lichaam raast. Eindelijk mogen we weer! 

Het aftellen is begonnen en we kijken samen uit naar vrijdag 12 april om 9:00, wanneer onze poorten openen en de officiële kick off van het festivalseizoen losbarst! Wij bieden jou 3 volledige dagen met het beste harder styles entertainment in het universum op 12, 13 & 14 april. En dat voor nog geen €50 per dag! Eerlijk, daar krijg je het toch bloedheet van?!

Lees hier alles dat je moet weten over de ultieme raver’s camping experience om het festivalseizoen van 2024 maximaal van start te laten gaan!


JOUW ULTIEME CAMPING PARADIJS

De chaos begint al vanaf de eerste stappen op onze camping, waar duizenden ravers ongeduldig, maar extreem gemotiveerd afwachten tot de eerste kicks over het terrein blazen. Ze hebben geluk! Want dat is exact wat ze non-stop gaan beleven van vrijdag 12 april 09:00 uur tot maandag 15 april 12:00 uur.

Zo’n enorm aantal die-hard ravers zorgt voor ongelimiteerde hoeveelheid energie. Je favoriete tracks horen terwijl je over het terrein loopt, nieuwe mensen ontmoeten die misschien nog wel meer van de muziek houden dan jij (hoe is het mogelijk?!) en natuurlijk de ontelbare activiteiten op onze uitgestrekte groene velden. Ontdek dit en nog veel meer tijdens ons onvergetelijke weekend!


HET WEEKEND IS NU NÓG LANGER

Je zult het niet geloven, maar onze Residence Campsite is dit jaar NOG EENS 2 UUR EERDER GEOPEND! Voor de echte vroege vogels kan de kick off niet vroeg genoeg beginnen, dus kun je op vrijdag 12 april al vanaf 9:00 genieten van de meest complete start van het outdoor seizoen.


MEER HARDERE STIJLEN DAN JE AANKUNT

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Op welk tempo jouw hart ook bonkt, tijdens onze 3 volledige festivaldagen is er altijd wel een stage waar jij je energie kwijt kunt met hardstyle, raw, hardcore, uptempo en nog veel meer! Er zijn 18 areas om te ontdekken tijdens het weekend, met 200+ van jouw favoriete artiesten, speciale live acts en unieke showcases. 

Of je nou op het festivalterrein of de camping bent, het feest stopt nooit. Pre-parties, festival shows overdag en exclusieve afterparties, kortom een volledig gevuld festivalweekend met een oneindigheid aan fun, games & harder styles!

Bekijk hier de volledige REBiRTH Festival line-up! >


EERSTE VOLLEDIGE FESTIVALWEEKEND VAN HET JAAR

Wat maakt die eerste keer op onze uitgestrekte velden nou zo speciaal? Het lange wachten tijdens de koude winterdagen, het intense verlangen naar oorverdovende speakers in de warme buitenlucht of misschien het ultieme gevoel van eenheid met jouw festival crew? Dat alles en nog veel meer maakt REBiRTH Festival zo bijzonder. Indoor locaties maken plaats voor een heerlijk zonnetje, hopelijk heb je genoeg geoefend!


KAMPEREN IS VOOR IEDEREEN MOGELIJK (BUDGET TOT LUXE)

Ben je iemand die altijd volop in de actie wil zitten of heb je graag liever rust wanneer je daaraan toe bent? Wat je ook kiest, er zijn altijd meer dan genoeg opties beschikbaar! Van je eigen tent opzetten tot het boeken van accommodaties die klaar staan zodra je aankomt zoals de luxe Fletoxels, FestiTenten, Delta Deluxe en meer. Er is meer dan genoeg keus voor iedere raver en voor ieder budget.

Zoals altijd gaat onze Residence Campsite erg hard. Iedere plek op ons mooie veld is ieder jaar gevuld en de Friendscamps zijn zelfs nu al volledig uitverkocht. Wil jij dit volgend jaar ook? Zorg dan dat je er op tijd bij bent! 

Bekijk hier alle accommodaties! >


DICHTBIJ ARTIESTEN STAAN MET EXCLUSIEVE PRE-EN-AFTER PARTIES

Zijn de 3 volledige festivaldagen niet genoeg voor jou? NATUURLIJK NIET! Daarom hebben we onze beroemde camping pre- & afterparties met iedere keer een ongekende sfeer. Zorg dat je deze bezoekt op vrijdag, zaterdag én zondag, want wie heeft er slaap nodig?!

Benieuwd welke artiesten aanwezig zijn om jouw Residence Campsite ervaring naar een nóg hoger niveau te tillen? Wat dacht je van o.a. Spitnoise, The Purge, Aversion, Imperatorz, Jones, Jay Reeve, Scarra & Satirized?!


CAMPING TAKEOVER BY SAVAGE SQUAD & GEARBOX

Klaar voor een next-level camping weekend? Want dit jaar zijn er niet één maar TWEE hostings verzorgd voor onze Residence Ravers! Savage Squad zal met Adjuzt, Griever, Omnya, PL4Y, Sanctuary & The Purge de chaos verder aanwakkeren en Gearbox schakelt met zijn arsenaal van Deezl, So Juice, Sparkz & The Straikerz het weekend helemaal door naar z’n 6!


EXCLUSIEVE ‘ROOLER PRES. STRAIGHT OUTTA PAST’ SET

We gaan er nog even een schepje bovenop doen, want Rooler verzorgt voor alle Camping Residents een exclusieve openingsshow met ‘Straight Outta Past’. Liefhebbers van zijn klassiekers kunnen dus al vroeg pieken tijdens deze set!

Tekst gaat door onder de afbeelding…


EEN ONEINDIG AANBOD AAN ENTERTAINMENT

Naast onze pre- & afterparties en volledige festivaldagen zijn er een groot aantal andere dingen te doen. Arcade games, hot tubs, een 24/7 bioscoop, workout, bbq area, voetbalvelden, er komt zo geen eind aan de lijst. Kortom, dit ga jij nooit allemaal kunnen afstrepen!

Wij beloven JOU dat je nooit uitgespeeld raakt met de eindeloze hoeveelheid activiteiten die je op ons festival- & campingterrein zult vinden.


RELAX, REACTiVATE, RELEASE

We hebben verschillende chill area’s waar je kunt relaxen, alleen of met je vrienden, zodat je altijd volledig ‘recharged’ bent. Kijk een filmpje in onze REBiRTH Residence bioscoop of ga lekker bubbelen in een van onze hot tubs. We weten dat je veel tijd doorbrengt in de sportschool en vergeet aub geen zwembroek mee te nemen.


NOOIT KOU LIJDEN

Fris windje? Niet in onze faciliteiten, want alles is verwarmd, van de badhuizen tot toiletten, de bioscoop en nog veel meer. April kan erg wisselen qua temperatuur, dus willen we er zeker van zijn dat jij je niet druk hoeft te maken om warm te blijven!


ALLE MEALS VAN DE DAG BESCHIKBAAR

Ontbijt, lunch of een verdiende late-night snack, onze food area heeft het allemaal! Het bevat een uitgebreid menu met alle soorten eten waar jouw maag naar verlangt. Sla genoeg fruit en groenten in of ga voor een cheat dag. We zullen het niemand vertellen, beloofd!


BBQ LOVERS OPGELET

Medium rare of doorbakken? Grill jouw eigen vlees in onze BBQ area! Neem jouw eigen delicatessen mee of koop ze in onze online camping shop zodat jij een BBQ feestje met je vrienden kunt geven. Misschien kun je ook wat mensen uitnodigen die je net hebt ontmoet, want wie houdt er niet van een goede BBQ?!


NOOIT MEER IETS MISSEN MET ONZE CAMPING SHOP

Of je nou stomweg je tent bent vergeten of je impulsieve snacktijd inschakelt, onze camping shop is van alles voorzien om aan jouw behoefte te voldoen! IJskoude biertjes, kampeerspullen en nog veel meer! Hoe minder je meeneemt, hoe eerder je kunt losgaan op het terrein.


RECHARGE YOUR PHONE

Altijd bereikbaar blijven? Vergeet dan niet je telefoon op te laden! Powerbanks kun je meenemen vanuit huis of huren op de Residence Campsite. Vergeet niet te genieten en laat je mobiel in je zak, maar zorg ook dat hij opgeladen is om dat ene zieke moment voor altijd te kunnen herleven naderhand.


DIT ALLES VOOR NOG GEEN €50 PER DAG!

De Residence Campsite is, sinds de introductie in 2019, compleet uitverkocht geweest. Hierdoor hebben we duizenden harder styles ravers welkom mogen heten op onze uitgestrekte groene velden. Er zijn al zoveel uitzinnige bezoekers geweest van alle hoeken uit de wereld om de start van het festivalseizoen mee te maken. En als klap op de pijl kun je dit epische 3-dagen durende weekend bijwonen vanaf nog geen €50 per dag!

Wij doen er op die manier alles aan om jou het beste weekend van je leven te geven op 12, 13 & 14 april. Scoor hier jouw tickets! >