REBiRTH Residence 2023 – All you need to know!

Algemeen

Locatie

De REBiRTH Residence camping bevindt zich direct naast het REBiRTH Festival terrein. Voor de bezoekers van de REBiRTH Residence camping is een aparte route gemaakt, deze is anders dan voor de dagbezoekers van REBiRTH Festival. Volg de gele borden met ‘CAMPING’ om de juiste route te volgen naar de parkeerplaats.

Tijden

Onze REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 14 april om 11.00 uur haar deuren en vanaf dan is iedereen van harte welkom! Op maandag 17 april om 12.00 uur zit het REBiRTH Festival weekend er weer op en sluit de camping.

Let op: je kan alleen de camping op en af gedurende de check-in en check-out tijden:

  • Vrijdag 14 april 2023 // 11:00 tot 23:00
  • Zaterdag 15 april 2023 // 09:00 tot 20:00
  • Zondag 16 april 2023 // 09:00 tot 17:00

Het verlaten van de camping buiten deze tijden is alleen toegestaan met je campingspullen, dit betekent dat je polsbandje wordt afgeknipt en je dan niet meer terug kunt naar de camping en/of het festivalterrein. 

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd is vastgesteld op 17 jaar, uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

CAMPING INFORMATIE

Accommodaties

Iedereen die een accommodatie heeft geboekt heeft inmiddels een e-mail ontvangen met meer informatie over zijn accommodatie en het inchecken hiervan (check ook je SPAM inbox).

Friendscamp

Iedereen die een Friendscamp heeft geboekt heeft inmiddels een e-mail ontvangen met meer informatie over zijn Friendscamp en het inchecken hiervan (check ook je SPAM inbox).

Checklist

Niet zeker van wat je allemaal mee moet nemen naar de REBiRTH Residence Camping? Deze checklist helpt je een handje!

Camping Shop

Heb je net je luchtbed opgeblazen en blijkt deze lek te zijn? Kussen vergeten? Of wil je gewoon je tent upgraden? De campingwinkel is jouw place to be. Hier vind je alle benodigde boodschappen. Bekijk het uitgebreide assortiment van onze campingshop hier en pre-order je artikelen alvast! 

Eten & Drinken

Natuurlijk mag je je eigen eten en drinken meenemen maar let wel op! In totaal mag je 3 liter non-alcoholisch of zwak alcoholisch (onder de 15%) per persoon meenemen. Alles moet in gesealde plastic flessen en/of blikjes zitten. Glazen flessen en sterke drank zijn helaas niet toegestaan. Hier zal bij de ingang streng op gecontroleerd worden, ingenomen drank wordt niet geretourneerd of vergoed!

Nadat je je polsbandje ontvangen hebt voor de camping is het niet meer mogelijk om drank mee terug te nemen vanaf buitenaf de Rebirth Residence camping op. Zorg er dus voor dat je dit direct met je meebrengt wanneer je de camping betreedt.

PIN ONLY

Op de camping kunnen tokens enkel per PIN worden afgenomen, op het festivalterrein is het mogelijk om zowel met PIN als contant geld te betalen.

Faciliteiten

Bekijk alle faciliteiten van de REBiRTH Residence Camping op onze website.

Huisregels

Bekijk hier alle huisregels van de REBiRTH Residence camping.

TICKETS

Tickets en Personalisatie

Tickets worden, na succesvolle personalisatie, vanaf maandag 10 april verzonden. Heb je je tickets nog niet gepersonaliseerd? Vergeet dit dan niet te doen. Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REBiRTH Festival in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 16 april 21:00 uur.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.

Ik zoek nog een ticket!

De allerlaatste tickets voor REBiRTH Festival 2023 zijn nu te koop in onze ticketshop. Ben je nog op zoek naar een tickets? Koop deze dan alleen op TicketSwap, dit is de enige veilige manier. 

Tickets verkopen

Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REBiRTH Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! 

REIZEN

Parkeren

Kom je met de auto naar de REBiRTH Residence Camping? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Molenstraat 28, 5268 KE Helvoirt. Volg vanaf dit punt de verkeersborden met ‘CAMPING’ erop, parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars. In het kader van het milieu willen we je vragen om zo veel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 22,50,- (excl. fee) in de voorverkoop en kost ter plaatse € 25,- dit bedrag kan ter plekke alleen met PIN worden voldaan. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

In verband met diverse wegwerkzaamheden in Nederland raden wij je aan je reis vooraf te plannen via: https://www.vananaarbeter.nl/.

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, daarom rijden er pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden volgens een continurooster van en naar station ‘s-Hertogenbosch: 

  • Vrijdag: 11:00 – 01:00
  • Zaterdag: 11:30 – 16:00 / 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:15 / 21:30 – 00:00
  • Maandag: 09:00 – 12:30

Let op: opstaptijden zijn onder voorbehoud, wij proberen de tijden te hanteren die later zullen worden gecommuniceerd, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van onder andere ander verkeer. Een enkele reis duurt tussen de 20 en 30 minuten.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 12,- (excl. fee) in de voorverkoop. Een ticket is ook ter plekke in de bus verkrijgbaar.

Travel Partners

Reis zonder stress naar de REBiRTH Residence Camping met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus/Touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2023? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 12 april door via deze website. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi / Kiss & Ride

Dichtbij REBiRTH Festival 2023 is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Groenplein 1, 5076 EL Haaren – volg vanaf dit punt de borden met ‘Taxi & Brengen / Halen’.

INFORMATIE REBiRTH FESTIVAL

Eco Token

Tijdens REBiRTH Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje bestelt, lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt, betaal je 0,5 munt. 

Timetable

Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiesten moeten draaien! Maak in onze officiële festival app door Appic jouw eigen timetable, dat kan hier. 

Betaalwijzen en Coins

Eten en drinken dient betaald te worden met coins die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s, deze kun je betalen met PIN of CASH. Start direct met feesten en koop vooraf alvast jouw coins hier. Als je online coins hebt gekocht dien je dit ticket in te wisselen bij een van de daarvoor aangewezen kassa’s. 

Kluisjes

Koop vooraf alvast jouw kluisje, zo ben je altijd verzekerd van een kluisje. Dat kan voor het festival hier en voor de camping hier. Kluisjes zijn ook te koop op het festival zelf en zijn ten alle tijden toegankelijk.

Official REBiRTH Festival Merchandise

Bekijk de nieuwe REBiRTH Festival merchandise collectie bij een van de officiële verkooppunten op het festivalterrein. 

Roken / Sigaretten

Het is verboden om te roken in alle tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Het gebruik van e-sigaretten/vapes is ook verboden in tenten. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om navullingen voor e-sigaretten mee te nemen naar het festival.

EHBO / First Aid

Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REBiRTH Festival = Zero Tolerance

REBiRTH Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare feiten volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.

Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.

ANDERE VRAGEN

Veel antwoorden op de meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ. Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar service@rebirth-residence.nl