Lees hier de final info over REBiRTH Festival >

ALGEMEEN

Locatie
REBiRTH Festival vindt plaats op het festivalterrein aan de Raamse Akkers te Haaren, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch. Vanaf de Rijksweg (N65) wordt je met behulp van borden begeleid naar de festivallocatie. Bekijk hier of lees verder voor alle specifieke vervoersinformatie.

De REBiRTH Residence camping bevindt zich direct naast het REBiRTH Festival terrein. Bekijk in onze officiële app door Appic het floorplan.


 Tijden

De REBiRTH Residence camping opent op vrijdag 12-04-2024 om 09.00 uur. Op maandag 15 april om 12.00 uur zit het REBiRTH Festival weekend er weer op en sluit de camping.

Let op: je kan alleen de camping op en af gedurende de check-in en check-out tijden:

  • Vrijdag 12 april 2024 // 09:00 tot 23:00
  • Zaterdag 13 april 2024 // 09:00 tot 20:00
  • Zondag 14 april 2024 // 09:00 tot 17:00

Het verlaten van de camping buiten deze tijden is alleen toegestaan met je campingspullen, dit betekent dat je polsbandje wordt afgeknipt en je dan niet meer terug kunt naar de camping en/of het festivalterrein.


Minimum leeftijd

Vanaf REBiRTH Festival 2024 is de minimum toegangsleeftijd vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.


Weerbericht

Het ziet ernaar uit dat ons een mooi weekend staat te wachten. Maar houdt er rekening mee dat het in de nacht altijd afkoelt, bereid je hier goed op voor!


CAMPING INFORMATIE

Accommodaties

Iedereen die een accommodatie heeft geboekt heeft inmiddels een e-mail ontvangen met meer informatie over zijn accommodatie en het inchecken hiervan (check ook je SPAM inbox).


Friendscamp

Iedereen die een Friendscamp heeft geboekt heeft inmiddels een e-mail ontvangen met meer informatie over zijn Friendscamp en het inchecken hiervan (check ook je SPAM inbox).


Checklist

Niet zeker van wat je allemaal mee moet nemen naar de REBiRTH Residence Camping? Deze checklist helpt je een handje!


Camping Shop

Heb je net je luchtbed opgeblazen en blijkt deze lek te zijn? Kussen vergeten? Of wil je gewoon je tent upgraden? De campingwinkel is jouw place to be. Hier vind je alle benodigde boodschappen. Bekijk het uitgebreide assortiment van onze campingshop hier en pre-order je artikelen alvast!


Eten & Drinken

Natuurlijk mag je je eigen eten en drinken meenemen maar let wel op! In totaal mag je 3 liter non-alcoholisch of zwak alcoholisch (onder de 15%) per persoon meenemen. Alles moet in gesealde plastic flessen en/of blikjes zitten. Glazen flessen en sterke drank zijn helaas niet toegestaan. Hier zal bij de ingang streng op gecontroleerd worden, ingenomen drank wordt niet geretourneerd of vergoed!

Nadat je je polsbandje ontvangen hebt voor de camping is het niet meer mogelijk om drank mee terug te nemen vanaf buitenaf de REBiRTH Residence camping op. Zorg er dus voor dat je dit direct met je meebrengt wanneer je de camping betreedt.


PIN ONLY
Op de camping kunnen tokens enkel per PIN worden afgenomen, op het festivalterrein is het mogelijk om zowel met PIN als contant geld te betalen.


Faciliteiten

Bekijk alle faciliteiten van de REBiRTH Residence Camping op onze website.


Huisregels

Bekijk hier alle huisregels van de REBiRTH Residence camping.


TICKETS

Tickets en Personalisatie

Je hebt nog geen tickets voor REBiRTH Festival 2024 in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op dinsdag 9 april vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 14 april 21:00 uur.

Kun je de bevestigingsmail van je tickets, of je tickets niet vinden (na dinsdag 9 april)? Gebruik dan deze tool van Paylogic. Let op, alleen de hoofdboeker kan zijn tickets hier opvragen.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.


Ik zoek nog een ticket!

De allerlaatste tickets voor REBiRTH Festival 2024 zijn nu te koop in onze ticketshop. Ben je nog op zoek naar een ticket? Koop deze dan alleen op TicketSwap, dit is de enige veilige manier.


Tickets verkopen

Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REBiRTH Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! De uitleg staat in onze FAQ.


REIZEN

Pendelbussen / Openbaar Vervoer

REBiRTH Festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer door gebruik te maken van pendelbussen tussen NS Station ‘s-Hertogenbosch en het festivalterrein. Dit is de beste optie om naar het evenement te reizen.

De pendelbussen rijden continu tussen de volgende tijden van NS Station ‘s-Hertogenbosch naar het festivalterrein en terug:

  • Vrijdag: 08:30 – 18:00 en 22.30 – 00.30
  • Zaterdag: 11:30 – 15:45 en 22:00 – 01:00
  • Zondag: 12:30 – 16:00 en 21:30 – 23:45
  • Maandag: 09:00 – 12:30

Let op: wij proberen de tijden te hanteren die gecommuniceerd worden, echter zijn we daarbij sterk afhankelijk van drukte op de weg. Wanneer een bus vol is zal deze direct vertrekken. Gok dus niet op de laatste bus wanneer je je aansluiting dient te halen. Een enkele reis duurt ongeveer 20 minuten.

Een retourticket voor de pendelbus is verkrijgbaar in onze ticketshop en kost online € 13,- (excl. fee). Pendelbustickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke! Ter plekke zijn pendelbustickets alleen te koop via een QR-code.


Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBiRTH Festival 2024? Geef dit dan uiterlijk vóór woensdag 10 april door via dit formulier. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBiRTH Festival meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.


Kiss & Ride / Halen & Brengen

Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, zijn er dit jaar twee nieuwe Kiss & Ride locaties op maximaal 5 minuten loopafstand van het festivalterrein! Deze locaties liggen praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen dan bij een van onze Kiss & Ride locaties. Je krijgt hier een boete (van €160,-) voor wanneer dit buiten de aangegeven locaties gebeurt. Hier wordt streng op gehandhaafd.

Kom je vanuit de richting N65 / Den Bosch / Vught?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

Kom je vanuit de richting N65 / Breda / Tilburg?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.

Kom je vanuit de richting A2 / Eindhoven / Boxtel?

Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: Kiss & Ride.


Taxi

Ter verbetering van de bereikbaarheid van REBiRTH Festival, is er een aparte locatie ingericht enkel voor taxi’s! Deze locatie ligt praktisch naast het festivalterrein, het is dus echt niet mogelijk om dichterbij afgezet te worden.

Het is tevens niet toegestaan om je ergens anders te laten halen & brengen, door een taxi, dan bij deze Taxi locatie. De taxichauffeur krijgt hiervoor een boete (van €160,-) wanneer dit buiten de aangegeven locatie gebeurt. Hier wordt streng op gehandhaafd.

Geef als navigatieadres Kantstraat 93, 5076 NP Haaren door en volg de gele borden met: Taxi erop.


Parkeren auto’s (Camping)

Is het écht niet mogelijk om met onze pendelbus of met een touringcar naar REBiRTH Festival te reizen? Parkeer dan op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerlocaties. Gebruik dan DEZE ROUTE (of navigatieadres: Haaren) en volg de gele borden met: ‘P CAMPING’ erop. Parkeer alleen op de aangegeven plekken en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars.

Een parkeerticket is verkrijgbaar in onze Ticketshop en kost € 25,- (excl. fee) in de voorverkoop. Parkeertickets zijn altijd goedkoper in onze online ticketshop dan ter plekke en kunnen ter plekke alleen met PIN betaald worden. Het is niet mogelijk om je elektrische auto op te laden op de parkeerplaats.

Houd er rekening mee dat het op zaterdag en zondag alleen mogelijk is om tussen 08:00 en 11:00 uur te vertrekken van- en terug te keren naar de camping parkeerplaats om naar de winkel te gaan.

In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk samen te reizen.


Fietsen

Er zijn twee fietsenstallingen speciaal ingericht voor bezoekers van REBiRTH Festival. Let op: parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Er is geen oplaadpunt voor elektrische fiets aanwezig.

Kom je vanuit Helvoirt of Vught?

Gebruik dan als navigatieadres: Antwerpsebaan 12, 5268 KB Helvoirt en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Torenstraat / Molenstraat.

Kom je vanuit Haaren, Biezenmortel, Udenhout of Oisterwijk?

Gebruik dan als navigatieadres: Oude Baan 9, 5076 PJ Haaren en volg de gele borden met ‘Fietsenstalling’ erop. parkeer alleen in de aangegeven fietsenstallingen. Steek de N65 over bij de verkeerslichten: Koolhofweg / Monseigneur Zwijsenstraat.

Let op: het is niet mogelijk om de N65 op andere locaties over te steken, hier zal op worden gehandhaafd.


INFORMATIE REBiRTH FESTIVAL

Eco Token

Tijdens REBiRTH Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje bestelt, lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt, betaal je 0,5 muntje.


Timetable

Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiesten moeten draaien! Maak in onze officiële festival app door Appic jouw eigen timetable, dat kan hier.


 Betaalwijzen en Coins

Eten en drinken dient betaald te worden met coins die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s, deze kun je betalen met PIN of CASH. Start direct met feesten en koop vooraf alvast jouw coins hier (dit kan tot en met donderdag 11 april). Als je online coins hebt gekocht dien je dit ticket in te wisselen bij een van de daarvoor aangewezen kassa’s.


 Kluisjes

Koop vooraf alvast jouw kluisje, zo ben je altijd verzekerd van een kluisje. Dat kan voor het festival hier en voor de camping hier. Kluisjes zijn ook te koop op het festival zelf en zijn te alle tijden toegankelijk. Let op, kluisjes op locatie kunnen alleen worden besteld via een QR-code.

  • Een medium kluisje is 29 cm breed, 21 cm hoog en 40 cm diep. 
  • Een groot kluisje is 29 cm breed, 32 cm hoog en 40 cm diep.

Official REBiRTH Festival Merchandise

Bekijk de nieuwe REBiRTH Festival merchandise collectie bij een van de officiële verkooppunten op het festivalterrein.


Roken / Sigaretten

Het is verboden om te roken in alle tenten, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Ook het gebruik van e-sigaretten/vapes is in tenten verboden. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om navullingen voor e-sigaretten mee te nemen naar het festival.


 EHBO / First Aid

Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand teveel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.


 REBiRTH Festival = Zero Tolerance

REBiRTH Events conformeert zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare feiten volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.


 Oordoppen

Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.


ANDERE VRAGEN

Veel antwoorden op de meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ. Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REBiRTH Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@rebirth-festival.nl