Games

Daag je vrienden uit voor een potje pingpong of tafel voetbal, of toon je krachten bij de boksbal! Dorst gekregen van alle games? Koop een bierpongset in onze campingshop en organiseer een potje beerpong met je vrienden. Over het gehele camping terrein zullen er diverse spellen te vinden zijn!

Camping party

Voor alle die-hards! Kom in de stemming voor het festival door een bezoek aan de camping party. Maak nieuwe vrienden, drink een paar biertjes en bereid je voor op een volle dag feest!

Silent disco

Terwijl iedereen zich naar huis begeeft, is het feest op de camping nog lang niet klaar! Zet je koptelefoon op, kies je favoriete kanaal, en dans nog een paar uurtjes op de muziek van je favoriete artiest, of schreeuw je ultieme ‘guilty pleasure’ mee op een ander kanaal! Plezier gegarandeerd! Line-up wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

Cinema

Niet moe te krijgen? Of juist toe aan wat rust tijdens alle gekte van het festival? Leun achterover en kijk een van onze video’s!

Football field

Wie houdt er niet van een goed potje voetbal? Stel jouw ideale team samen, daag een ander team uit, pak een bal en maak er een weergaloze wedstrijd van!

More to be announced!