Accommodaties

Let op: alle accommodaties zijn exclusief festival of camping tickets!

Festitent 1P/2P/4P

Vanaf €40.00

Heb jij geen zin om je tent, luchtbed of kampeerspullen mee te nemen?
Festitent zorgt ervoor dat jouw 1-, 2- of 4-persoons tent opgezet staat als jij aan komt op de Rebirth Residence camping. Op deze manier start jij je Rebirth Festival weekend zonder kampeerproblemen.

Kartent 2P

Vanaf €69.00

Een waterdichte, milieuvriendelijke én relaxte manier van overnachten. De Kartent biedt plek voor 2 personen en blijft ’s ochtends lekker donker. Ongeacht het weer blijft de Kartent minstens 4 dagen kurkdroog van binnen. Hij staat al opgezet voor je klaar als je op de camping aankomt!

 

Festipi 2P

Vanaf €69.00

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? Met alle positieve elementen van een traditionele tipi? Zoals de perfecte luchtcirculatie die ervoor zorgt dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.
Bekijk dan snel het aanbod!

 

Flexotel 2P/3P/4P

Vanaf €420

Voor de Residence bezoekers die voor pure luxe gaan, hebben we de speciale hotelkamers van Flexotel geregeld. De Flexotels staan, net zoals alle andere accommodaties, gewoon op de Rebirth Residence camping en op loopafstand van het festivalterrein.

Friends Camp

Van 4 tot 26 personen

Verzamel je REBiRTH party vrienden en reserveer een vriendenplek op de Camping. Upgrade deze unieke ervaring met je eigen dixi, foldtable,
partytent en je eigen bord!

 

Hotel Package

Vanaf €50

Is het slapen op een camping niets voor jou maar wil je toch een heel weekend genieten van Rebirth festival? Boek dan een kamer in een van de beschikbare hotels!