Let op: alle accommodaties zijn exclusief festival en camping tickets!

Festivalcaravan 2P/3P/4P

Uitverkocht

Wil je goed voorbereid zijn tijdens de kick off van het festival seizoen? Dan is de Festivalcaravan precies wat je nodig hebt! De caravans zijn beschikbaar voor 2, 3 of 4 personen. Ga jij voor het complete plaatje tijdens REBiRTH Festival? De Festivalcaravan is van alle gemakken voorzien. De accommodatie is volledig uitgerust met beddengoed, een koelkast, luifel en zelfs buitenzitjes!

De Festivalcaravan wordt voorzien van leuke sfeerelementen. Genoeg tierelantijn voor een onbezorgd weekend op de REBiRTH Residence Camping!

FestiTent 1P/2P/4P

Heb jij geen zin om je tent, luchtbed of andere kampeerspullen mee te zeulen richting REBiRTH festival? Bespaar jezelf de moeite en boek een FestiTent! Onze hosts zorgen ervoor dat jouw 1-, 2- of 4-persoonstent klaarstaat wanneer je aankomt op de REBiRTH Residence camping.

Wij doen al het harde werk voor jou zodat jij enkel hoeft na te denken over welke festivaloutfits je mee wilt brengen. Geniet van het festival zonder enige stress om je tent op te zetten. Je kan inchecken wanneer het jou uitkomt want de perfecte kampeerplek is speciaal voor jou gereserveerd!

Festipi 1P/2P

Wil je op REBiRTH festival zonder zorgen én in stijl kamperen? Boek dan een Festipi. Dankzij FestiTent staat je gereserveerde tipi al op de camping te blinken bij aankomst. Gooi je spullen in de Festipi en je bent klaar om jouw festival plat te stampen.

Deze handgemaakte Festipi heeft een diameter van 2,5 m of 3 m dus ruimte genoeg! Wij doen al het harde werk voor jou zodat jij enkel hoeft na te denken over welke festivaloutfits je mee wilt brengen. Geniet van het festival zonder enige stress om je tent op te zetten. Je kan inchecken wanneer het jou uitkomt want de perfecte kampeerplek is speciaal voor jou gereserveerd!

Delta Deluxe 2P

De Delta Deluxe Tent is bij aankomst voorzien van een mooie houten vloer buiten de tent waarop twee stoelen staan. Binnenin is een schone binnenkuip bevestigd, wat zorgt voor een goede isolatie.

Op de binnenkuip staan twee comfortabele bedden voorzien van beddengoed, tevens zijn er een 220v stroompuntje (stekkerdoos) en verlichting (d.m.v. ledlamp) aanwezig.

Flexotel 2P/3P/4P

Voor de REBiRTH Residence bezoekers die voor pure luxe gaan is er de mogelijkheid om een Flexotel te boeken, het gevoel van een échte hotelkamer op onze REBiRTH Residence camping! Deze accommodatie is voorzien van comfortabele bedden inclusief beddengoed en handdoeken, een onbijttafel met stoelen en handige opbergruimtes.

Tevens is een Flexotel voorzien van elektriciteit, verlichting en een locker. Deze kun je deze met een sleutel gemakkelijk afsluiten zodat je eigendommen beschermd zijn.

Residence Friendscamp

Wil je samen met je vrienden hét ultieme REBiRTH Festival weekend ervaren? Dan is een Residence Friendscamp iets voor jullie! Een exclusief eigen stukje camping speciaal voor jou en je vriendengroep.

Neem je eigen tenten mee en upgrade deze unieke ervaring met een eigen dixi, foldtable en/of partytent.