REBiRTH Festival 2024 | 12, 13 & 14 April 2024

Let's kick off the festival season!

Welkom REBiRTH Residents!

Geniet van drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, op onze REBiRTH Residence camping! Bekijk snel de gehele website om te zien wat jou te wachten staat tijdens de ultieme kick off van het festivalseizoen.

Accommodaties

Zodra je tent klaarstaat op de REBiRTH Residence camping, trekken jij en je vrienden lachend jullie eerste drankje open. Wil jij met je party crew bij elkaar staan? Boek dan een REBiRTH Residence Friendscamp!

Is een tentje opzetten niets voor jou? Boek dan een van onze luxe accommodaties! Zo ben je meteen van alle gemakken voorzien en begint je weekend direct zonder zorgen!

Activiteiten

Verwacht een gigantische pre-party met dikke shows en de beste artiesten, een exclusieve silent disco, bioscoop en nog veel meer. Zo verwelkomen we samen het festivalseizoen op de best mogelijke manier. Deze unieke ervaring mag je niet missen!

Faciliteiten

Omdat we begrijpen dat je naast al dat feesten ook weleens je rust wilt pakken, is de camping tot in de puntjes verzorgd en van alle gemakken voorzien. Zo kun je jezelf volledig opfrissen in ons verwarmde badhuis en opladen bij de food court, om als herboren ten strijde te trekken tijdens jouw start van het festivalseizoen.